148   ENTRECAMPOS, APARTMENT RENOVATION IN LISBON





Description

The apartment was characterized by excessive compartmentalization and poor distribution of interior spaces.
With a simple gesture, the intervention aims to optimize the space. The major change concerns the social areas of the dwelling - kitchen and living room - which were repositioned. Its redesign allows to widen the apartment's entrance and to get a better use of the available area.
The kitchen and most of the finishings were renewed with the exception of the wood parquet, preserving the apartment identity.
A piece of carpentry was added throughout the living room and the bedroom, visually unifying the space.


Status: Built
Gross Area: 105 m2
Type: Renovation
Client: Private
Team: Filipe S. Ferreira, José A. Rocha, Miguel Negrão
Photography: Hugo Santos Silva